Pokloni uz NISOTEC proizvode

BM

Prilikom kupovine proizvoda iz asortimana NISOTEC ulja i maziva na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potrošače očekuju specijalna iznenađenja.

Specijalna iznenađenja očekuju potrošače prilikom kupovine proizvoda iz asortimana NISOTEC ulja i maziva na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

U okviru akcije koja traje do 30. aprila, prilikom kupovine odabranih NISOTEC motornih ulja u pakovanju od četiri litra u bilo kom maloprodajnom objektu NIS-a, potrošač dobija na poklon jedan litar istog proizvoda. Na posebne pogodnosti, takođe, mogu da računaju potrošači motornih ulja za dvotaktne motore koji, uz kupljena tri pakovanja od 0,1 litra NISOTEC 2T Sint sintetičkog ulja, četvrto pakovanje dobijaju besplatno.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. Najviši kvalitet ovog brenda NIS-a potvrđen je i na prošlogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i veliki broj zlatnih odličja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete.

Više informacija o akciji, kao i spisak NISOTEC proizvoda koji su obuhvaćeni popustom dostupno je na sajtu www.nisotec.eu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...