NISOTEC proizvodi sa specijalnim popustom

BM

Svim potrošači koji se do kraja novembra opredele za kupovinu NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 vrhunskog kvaliteta na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama NIS odobrava kupovinu drugog artikla upola cene.

U susret zimskim mesecima, kompanija NIS obezbedila je 50 odsto popusta na drugi artikal prilikom kupovine NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100. Reč je o posebnoj pogodnosti koja je dostupna svim potrošačima koji se do kraja novembra opredele za kupovinu ovog NISOTEC antifriza vrhunskog kvaliteta na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 štiti motor i hladnjak automobila do -37°C, dok istovremeno pruža i izuzetnu zaštitu od korozije svih metalnih delova. Pored pouzdane zaštite motora od mržnjenja i korozije, dodatna pogodnost ovog proizvoda je i što ima duži vek trajanja, do pet godina, čime se ostvaruje i dodatna ušteda. Dokaz kvaliteta je i odobrenje proizvođača motora (approval) da NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 može da se koristi u najnovijim modelima motornih vozila sa aluminijumskim rashladnim sistemom.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. Najviši kvalitet ovog brenda NIS-a potvrđen je i na ovogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i veliki broj zlatnih odličja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete.

Antifriz, inač, predstavlja rashladni fluid na bazi monoetilen glikola, aditiva najnovije OAT tehnologije i vode, a njegova redovna upotreba od ključnog je značaja za pravilan rad svakog automobila. Posebnu pažnju na antifriz treba obratiti prilikom dolaska hladnijeg vremena, odnosno tokom pripreme automobila za zimski period.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...