MILIJARDER POSLAO BESPLATNO 10.000 ZAPOSLENIH S PORODICAMA NA TRI DANA U "DIZNIJEV SVET"

ML

Ken Grifin, osnivač firme Sitadel, ovako nešto može dozvoliti jer, prema časopisu Forbs (Forbes), njegovo bogatstvo sada iznosi 31,7 milijardi dolara i ubrzano raste poslednjih godina
(ilustracija, Ken Grifin, milijarder)

Deset hiljada zaposlenih u američkoj investicionoj kompanija Sitadel (Citadel) dobilo je ove godine zaista veoma velikodušne, reklo bi se čak, nezamislive, nagrade za Božić. Ukratko, njihov šef, milijarder Ken Grifin (Griffin), pozvao ih je s porodicama na tri dana u čuveni zabavni park Dizni vord (Disney World) na Floridi.

Osnivač i izvršni direktor firme Sitadel ovako nešto, kao i druge slične postupke, može dozvoliti jer, prema časopisu Forbs (Forbes) njegovo bogatstvo, koje sada iznosi 31,7 milijardi dolara, ubrzano raste poslednjih godina. On se, prema Forbsu, istovremeno na ovaj način zahvalio zaposlenima na odličnom radu ove godine koja je bila rekordno uspešna za Sitadel, dok u Volstritu u celini krajem ove godine preovlađuje loše raspoloženje.

Firma je rezervisala celi Dizni vord za sebe, a zaposlenima plaća ne samo ulaznice nego i smeštaj, ishranu kao i avionske karte iz Njujorka, Hjustona, Ciriha, Pariza i drugih mesta gde oni rade.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...