PAPA SE RASPLAKAO PRILIKOM MOLITVE ZA MIR U UKRAJINI

ML

Na tradicionalnoj molitvi kod marijanskog stuba, blizu Španskih stepenica u centru Rima, papi se slomio glas i počeo je da plače
(Papa Franja moli se ispred statue Device Marije, povodom praznika Bezgrešnog začeća u Rimu. četvrtak, 8. decembar 2022)

Papu Franju juče su savladale emocije prilikom tradicionalne molitve Devici Mariji u kojoj je on molio, između ostalog, za mir u Ukrajini.

Kada je stigao do dela, u kome je počeo govoriti o ratu u ovoj zemlji, odjednom mu se slomio glas i počeo je plakati. Potom mu je, kako izveštavaju AP i Rojters, bilo potrebno oko pola minuta ćutanja dok nije ponovo mogao da nastavi molitvu.

papa-marjanska-molitva-s

Papa Franja se moli kod visoke marijanske statue koja gleda na Španske stepenice u Rimu, na praznik Bezgrešnog začeća 

Papa je prethodno, prema planu, došao na tradicionalnu molitvu kod marijanske statue, blizu Španskih stubova u centru Rima, gde tradicionalno poglavar Katoličke crkve svake godine polaže cveće na dan kada se katolički vernici klanjaju Bezgrešnom začeću Device Marije.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...