NA AERODROMU U VARŠAVI UHAPŠENA 81-GODIŠNJA BAKA ZBOG KRIJUMČARENJA HEROINA

ML

Ona je posle hapšenja tvrdila da o drogi ništa nije znala a policiji je izjavila da su joj kofer dali rođaci u Africi
(ilustracija, Carinici na aerodromu "Frederik Šopen" u Varšavi otkrivaju švercere droga ali ovakvog krijumčara ne pamte

Na aerodromu u Varšavi prekjuče je, kako javlja poljska agencija PAP, uhapšena žena stara 81 godinu prilikom krijumčarenja heroina, inače najštetnije i najskuplje droge. Ona je, kako je utvrđeno, pokušala da prokrijumačari pet kilograma heroina. Carinici na ovom aerodromu otkrivaju švercere droga ali ovakvog krijumčara ne pamte...

Ova seniorka-državljanka Danske je putovala iz Malavija i Kenije preko Poljske u Kanadu. Na ovom aerodromu, koji nosi ime Frederika Šopena  (Frederic Chopin), je bila sumnjiva policiji zbog neuobačajenog itinerera i nemirnog ponašanja. 

Ubrzo se otkrilo da ova starica koferu s lažnim dnom prikriva pet kilograma heroina, vrednih u podzemlju preko pola miliona evra. Ona je i posle hapšenja nastavila da tvrdi da o drogi ništa nije znala. Policiji je izjavila da su joj kofer dali rođaci u Africi. U tom koferu je trebalo da budu suveniri za rođake koji žive u Kanadi... Nije, ipak, isključeno da ona zaista nije znala šta nosi u tom koferu.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...