Navijači Spartaka obradovali zvezdaše

M.L.

Navijači gostiju skandiranjem "Kosovo je Srbija" obradovali domaćine ali zabrinuli trenera "Spartaka" Latala koji se boji reagovanja UEFE
(Beograd, 07.08.2018 – navijači na prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda - Spartak Trnava, 1:1)

Ugledni slovački list "Pravda" piše danas da se na jučerašnjoj utakmici u Beogradu između domaće "Crvene zvezde" i gostujućeg "Spartaka" iz Trnave desilo nešto se zaista  retko događa. Navijači gostujućeg tima zaslužili su, naime, gromoglasan pljesak od domaćih navijača.

Razlog je u tome što su gosti skandirali "Kosovo je Srbija". Time su u duhu politike svoje zemlje koja, inače, nije priznala Kosovo, izrazili svoj stav i podržali domaćine. Usledio je gromoglasan aplauz domaćih navijača.

zvezda-spartak-s.jpg

I navijači Zvezde potrudili su se da iskažu političke stavove o Kosovu

Na konferenciji za štampu posle utakmice gostima je, kako beleži "Pravda" za to zahvalio jedan od domaćih novinara  uime "navijača i svih Srba". No, zbog ovog slogana UEFA je više puta kažnjavala srpske timove pa je sada moguće da bude kažnjen i trnavski "Spartak".

"Ne znam tačno kakvi su propisi, pojma nemam šta iz toga može da bude. Nadam se, ipak, da neće da ispadne neki veliki problem...", rekao je ovim povodom trener gostujućeg tima, ranije poznati fudbalski reprezentativac Češke, Radoslav Latal.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...