VELIKANI SRPSKOG GLUMIŠTA NA MARKAMA

J.P.

Nova serija maraka JP PTT predstavljena u Ateljeu 212

Likovi Vele Nigrinove, Milana Ajvaza, Nevenke Urbanove, Steve Žigona, Slobodana Perovića, Stevana Šalajića, Nede Spasojević i Miloša Žutića obrađeni su u seriji prigodnih maraka akademskog slikara Marine Kalezić.Predstavljanje nove serije maraka JP PTT


Ovo je novo, četvrto izdanje poštanskih maraka iz serije „Velikani srpskog glumišta”. Serija je objavljena je u saradnju Javnog preduzeća PTT saobraćaja Srbije, DP Jugomarka i Saveza dramskih umetnika Srbije a promovisana 27. marta u Ateljeu 212 u Beogradu.Miloš Miščević, zamenik generalnog direktora Pošte Srbije, pustio je marke zvanično u opticaj i izrazio očekivanje da će se uspešna saradnja sa Savezom dramskih umetnika Srbije nastaviti i u budućnosti.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...