POŠTA SPREMNA ZA UNIVERZIJADU

J.P.

PTT Srbije otvorila Info-centar na Trgu Republike i poštu u Univerzitetskom naselju

Pošta Srbije je povodom Univerzijade, najvećeg sportskog događaja koji se ove godine održava u Beogradu, otvorila Info-centar na Trgu Republike i poštu u Univerzitetskom naselju.Otvaranje pošte u Belvilu


Info-centar koji se nalazi u prizemlju Tržnog centra „Staklenac“ na Trgu republike, pružaće usluge učesnicima Univerzijade i ostalim korisnicima, kao i turistima koji će tokom letnje sezone posetiti Beograd. U ovom prostoru moći će da se kupe aktuelna izdanja prigodnih poštanskih maraka Srbije, lukuzni spomen albumi i ostali filatelistički proizvodi, ali i suveniri, razglednice, mape i karte Beograda i ostalih gradova.

Osim ovoga, korisnici će u Info-centru moći i da pošalju MMS razglednicu, običnu razglednicu ili pismo, kao i da predaju svoje post ekspres pošiljke. Na ovom mestu moći će i da se preda zahtev za dobijanje elektronskog potpisa (digitalnog sertifikata), uplate internet sati ili zaključi ugovor o korišćenju PTT ADSL-a ili bežičnog interneta, a zaposleni u Info-centru pružaće korisnicima i informacije o aktuelnoj ponudi PTT KDS servisa.

Info-centar Pošte Srbije neće obavljati novčane usluge (uplate-isplate).

Radno vreme Info-centra biće od 12:00 do 19:00 časova svakog dana osim nedelje.

Za razliku od Info-centra, pošta u Univerzitetskom naselju, u ulici Jurija Gagarina 12-14, ponudiće učesnicima Univerzijade i ostalim korisnicima sve uobičajene poštanske usluge na tri šaltera, kao i prodaju poštanskih proizvoda u Post šopu koji se nalazi u okviru ove pošte.

Pošta u Univerzitetskom naselju, u ulici Jurija Gagarina 12-14 radiće, za vreme trajanja Univerzijade, svakog dana (i subotom i nedeljom) od 08:00 do 22:00 časa.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...