NIS - TOP SERBIAN BRAND u oblasti energetike

BM

NIS je dobitnik je nagrade TOP SERBIAN BRANDS za najbolji korporativni brend u kategoriji „energetika“ po izoru građana omiljene srpske kompanije i brendova za 2018. godinu.
Foto: u ime NIS-a nagradu je primio Petar Đurić, direktor Sektora za upravljanje brendovima

Kompanija NIS dobitnik je nagrade TOP SERBIAN BRANDS za najbolji korporativni brend u kategoriji „energetika“. Ovo priznanje, koje se tradicionalno dodeljuje već petu godinu zaredom u organizaciji časopisa TOP SERBIAN BRANDS i portala bestofserbia.rs, od posebne je vrednosti, jer je isključivo rezultat poverenja i glasova građana Republike Srbije.

TOP SERBIAN BRANDS je nagrada koja se tradicionalno dodeljuje od 2015. godine u 50 glavnih kategorija, na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene na relevantnom uzorku od 2.388 punoletnih građana Srbije u 16 najvećih gradova naše zemlje. Priznanje NIS-u kao najboljoj kompaniji i korporativnom brendu u 2018. godini u kategoriji „energetika“ je i svojevrsni podstrek za kompaniju da nastavi predano da radi na unapređenju svojih proizvoda i usluga, kako bi izašla u susret potrebama potrošača i uspešno odgovorila na sve tržišne izazove.

Na manifestaciji dodele nagrada, održanoj večeras u beogradskom hotelu „Zira“, priznanje je u ime kompanije NIS preuzeo Petar Đurić, direktor Sektora za upravljanje brendovima.

Glavni uslovi za učešće na takmičenju su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača i poslovni rezultati, a kompanije učesnike u anketi u kojoj se građani izjašnjavaju bira stručna komisija sastavljena od najeminentnijih novinara iz struke i ekonomskih stručnjaka. Pored NIS-a nagrade su u različitim kategorijama uručene i predstavnicima drugih kompanija i brendova koje su građani prepoznali kao najbolje u 2018. godini.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...