Novi program studentske prakse u NIS-u

BM

NIS je pokrenuo novi program pod nazivom NIS Calling kako bi studentima obezbedio više fleksibilnosti tokom prakse i sticanja prvih radnih iskustava u ovoj kompaniji.

Iz Naftne industrije Srbije studentima poručuju da će i ove godine moći da prva radna iskustva steknu na praksi u ovoj kompaniji.

Kako bi studentima obezbedio više fleksibilnosti tokom prakse NIS je pokrenuo novi program pod nazivom NIS Calling,bkoji podrazumeva 320 sati prakse, koju odabrani studenti mogu da iskoriste u periodu od tri meseca, u skladu sa svojim obavezama na fakultetu. Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija u Srbiji (master ili apsolvent), kao i državljanima naše zemlje koji studiraju u inostranstvu. Oni mogu da, tokom različitih sezona u godini, konkurišu za praksu u NIS-u, u skladu sa traženim pozicijama. U toku su prijave za prvu grupu učesnika koji će praksu u NIS-u početi u junu. Konkurs je otvoren do 5. maja, a svi zainteresovani više informacija o programu i načinu apliciranja mogu da dobiju na https://www.nis.eu/posao-i-karijera/nis-calling.

Programom NIS Calling učesnicima je omogućeno da praksu obave u gotovo svim sektorima kompanije: Prodaji, Finansijama, IT-u, HR-u, Marketingu, PR-u, Nabavci, Logistici, HSE-u, Preradi nafte, Naftnim i tehničkim servisima. Za ukupno 40 studenata, koje će odabrati predstavnici NIS-a, biće detaljno razrađen mentorski program i plan aktivnosti, tokom kog će svaki praktikant imati svog mentora koji će pratiti njegov razvoj i biti podrška tokom realizacije svih aktivnosti. Pored praktičnog angažovanja učesnici programa će imati šansu i da se dodatno obrazuju i razviju svoje veštine u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS, čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje i sveta. Učesnicima programa NIS Calling kompanija će pokriti troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana. Prethodnih godina praksu u NIS-u je prošlo više stotina studenata.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...