Sinergija upravljanja biznisom i ljudskim resursima

BM

Strateška uloga ljudskih resursa u uspehu biznisa u vremenu Četvrte industrijske revolucije tema je V međunarodne NIS HR konferencije E-Being@Work.

Više od 200 profesionalaca iz oblasti ljudskih resursa i predstavnika 70 kompanija iz zemlje i regiona okupiće se 21. marta u Beogradu na tradicionalnoj konferenciji, koju petu godinu zaredom organizuje kompanija NIS, jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji. Glavna tema konferencije pod nazivom „E-Being@Work“ biće strateška uloga ljudskih resursa u uspehu biznisa u vremenu Četvrte industrijske revolucije.

Učesnici događaja diskutovaće o brojnim izazovima koje ubrzani tehnološki razvoj postavlja pred sve oblasti biznisa. Na koji način treba da se transformiše strategija ljudskih resursa kako bi odgovorila potrebama poslovnog okruženja u godinama pred nama? Kako digitalizacija utiče na zaposlene i na koji način može da bude partner kompanijama u povećanju zadovoljstva zaposlenih? Koji su trendovi u oblasti beneficija i nagrađivanja zaposlenih? Koje stilove rukovođenja i korporativne kulture donosi digitalno doba? To su samo neka od pitanja o kojima će diskutovati učesnici konferencije.

Među govornicima na ovogodišnjoj konferenciji biće brojni predstavnici biznisa, među kojima i Dejan Turk, generalni direktor VIP mobile i A1 Slovenija, iskusni konsultanti iz međunarodnih konsultantskih kuća, poput Spenser Stuart, Boston Consulting Group, PWC, C-Team i mnogi drugi. Jedan od gostiju biće i Elena Surmejko iz Gaspromnjefta, koja će podeliti iskustvo u transformacije kulture.

Konferencija će biti održana u okviru sedišta kompanije NIS u Beogradu (Ulica Milentija Popovića 1), od 8.30 do 17 časova, a zvaničan jezik skupa je engleski.

NIS grupa u Srbiji i zemljama regiona angažuje oko 11.000 zaposlenih i konstantno ulaže u njihov dalji profesionalni razvoj. Samo u 2018. godini u te svrhe NIS je investirao gotovo 240 miliona dinara. Pored brojnih obuka i treninga, NIS zaposlenima omogućuje i druge benefite poput rotacije u kompanijama Gasprom njeft grupe, mogućnost za karijerno napredovanje, besplatno bavljenje sportom. Takođe, strateško opredeljenje kompanije je da pruži šansu mladim stručnjacima da prve profesionalne korake učine u NIS-u, kao i da omogući praksu u kompaniji talentovanim studentima domaćih univerziteta.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...