NIS na skupu posvećen mladim liderima Srbije

BM

Na Forumu mladih lidera Srbije 2018-YES studenti i mladi predstavnici kompanija su kroz rad u panelima i radionicama dobili priliku da se direktno informišu o iskustvima zaposlenih u nekim od najuspešnijih kompanija u našoj zemlji.

Na panelu pod nazivom Rad u domaćoj ili rad u stranoj firmi NIS je predstavljao Stefan Ćuković, Direktor Sektora za UPC i kontroling NIS Matice, učesnik programa Lider 2018-2019, koji je, na osnovu sopstvenog međunarodnog iskustva, stečenog obrazovanjem u inostranstvu, kao i na osnovu profesionalnog razvoja, podelio sa prisutnima na panelu utiske o izazovima sa kojima se svakodnevno susreće i istakao važnost činjenice da kompanija u kojoj ste zaposleni bude uspešna ali i inovativna i posvećena svojim zaposlenima, pružajući im mogućnost za dalji profesionalni i lični razvoj.

Posebno interesovanje publike je izazvala tema savremenih tendencija u sticanju radnog iskustva i radnih navika za vreme studija, konstantno ulaganje u obrazovanje i ovladavanje veštinama i novim trendovima koje zahteva savremeno tržište rada.

NIS je predstavljen kao kompanija koja primenjuje najbolje svetske poslovne prakse i ulaže u mlade kroz organizovanje prakse, saradnju sa obrazovnim institucijama, stipendiranje, program, Povratak u Srbiju koji ima za cilj da inspiriše naše stručnjake koji rade u inostranstvu na povratak u zemlju i nastavak karijere u NIS-u.

Ovogodišnji, treći Forum mladih lidera Srbije organizovali su Business info group i nedeljnika Vreme u Novom Sadu. Tokom Foruma, koji su podržali NIS, Philip Morris International i Coca-Cola HBC Srbija, a generalni sponzor je bila Atlantic Grupa, održana su četiri panela i dve radionice.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...