Kapetan Miša NIS-u

BM

NIS dobio nagradu “Kapetan Miša Anastasijević” kao najbolja kompanija u Srbiji u okviru korporativne odgovornosti.

Kompanija NIS dobila je prestižnu nagradu “Kapetan Miša Anastasijević” za najbolju kompaniju u Srbiji. Na svečanosti održanoj večeras u prostorijama Matice Srpske u Novom Sadu, statuetu i priznanje je u ime kompanije NIS primio Ulrih Pebal direktor Funkcije za HSE.

NIS je u 2017. godini ostao jedan od vodećih investitora u Srbiji. Poslovanje i liderski položaj na tržištu NIS temelji na uvođenju i implementaciji modernih tehnologija, stalnim inovacijama u svim biznis segmentima, povećanju operativne efikasnosti, odgovornosti prema životnoj sredini i zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu. Takođe, NIS je vodeći socijalni investitor u Srbiji i ulaže u društveno odgovorne projekte, podršku mladim talentima, unapređenje uslova obrazovanja, promociju nauke, kulture, umetnosti i sporta, kao i filantropskim akcijama koje doprinose opštem boljitku, navedeno je u saopštenju NIS-a.

Ove godine dodeljeno je ukupno 25 nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" za najuspešnije privrednike i kompanije u Srbiji.

„Kapetan Miša Anastasijević“ je nagrada koja se već tradicionalno dodeljuje najuspešnijim institucijama, pojedincima i preduzetnicima u Južnobačkom regionu, u okviru manifestacije „Put ka vrhu“ čiji je cilj da podstakne i afirmiše preduzetništvo u Srbiji.

Kompanija NIS u 2017. godini dobitnik je povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ za najbolju kompaniju u okviru korporativne odgovornosti, što je još jedan dokaz uspešnog poslovanja i unapređenja poslovnih procesa.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...