DIGITALNA TELEVIZIJA PREKO PTT KDS-A

Nova usluga za korisnike PTT KDS-a u Beogradu

Korisnicima kablovske mreže PTT-a ponuđen je nov servis – digitalna televizija, koja omogućava gledanje postojećeg seta analognih televizijskih kanala i dodatne digitalne kanale grupisane u pakete. Ova usluga je u prvoj fazi omogućena svim zainteresovanim korisnicima PTT KDS-a u Beogradu.

Zainteresovani su u mogućnosti da, prema sopstvenom izboru, odaberu jedan ili više paketa kanala i da ih, uz pomoć odgovarajućeg uređaja (digitalni televizijski set top boks), prate na svojim TV prijemnicima.

U ponudi su Filmski paket, Mega paket, kao i 18 plus paket. Cena jednog paketa je od 338 do 423 dinara, cena dva paketa je 635 dinara, dok je cena sva tri paketa 805 dinara (u cenu nije uračunat PDV).Sve informacije o digitalnoj televiziji PTT KDS-a korisnici mogu dobiti na telefonima 011/3615-704 i 011/3064-167 (radnim danima od osam do 16 časova) ili na sajtu www.kds.rs


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...