Rat za zvezde

BM

NIS organizuje međunarodnu HR konferenciju na temu Rat za zvezde (War for Stars), na kojoj će domaći i međunarodni stručnjaci iz oblasti upravljanja ljudskim resursima imati priliku da čuju izlaganja na temu savremenih globalnih trendova, sa akcentom na načinima i alatima za privlačenje i zadržavanje talenata.

Naftna industrija Srbije, jedan od lidera na regionalnom energetskom tržištu, nastaviće i ove godine tradiciju organizovanja atraktivnih HR konferencija iz oblasti kompenzacija i beneficija. Tema ovogodišnjeg inventivno osmišljenog skupa koji će biti održan 15. marta u Poslovnom centru NIS-a u Beogradu, biće Rat za zvezde (War for Stars). Na konferenciji će domaći i međunarodni stručnjaci iz oblasti upravljanja ljudskim resursima imati priliku da čuju izlaganja na temu savremenih globalnih trendova, sa akcentom na načinima i alatima za privlačenje i zadržavanje talenata. Ovo je četvrta uzastopna godina da NIS organizuje konferenciju o kompenzacijama i beneficijama sa ciljem da doprinese razvoju HR zajednice i razmeni najbolje svetske prakse, iskustva i znanja.

O načinima da se u savremenim uslovima poslovanja zadrže najbolji zaposleni i privuku najatraktivniji kadrovi sa tržišta rada na konferenciji će govoriti HR eksperti iz uglednih međunarodnih kompanija među kojima su Oana Datki iz kompanije C-team, Caralyn Cooley iz Nordeus-a, Alan Žepec iz LQ, Marina Petruševski, predstavnica Advance International. Takođe, predavanja će održati Karina Khudenko iz PWC i Alexander Kosobokov iz kompanije EPSI. Tokom događaja biće održana i tri panela na kojima će se diskutovati o trendovima na tržištu rada, kao i o specifičnostima srpskog tržišta u toj oblasti.

Konferencija u beogradskom poslovnom centru NIS-a (Ulica Milentija Popovića 1) trajaće od od 8.45 do 17 časova, a očekuje se učešće preko 120 predavača i gostiju iz lokalnih i  internacionalnih kompanija koje posluju na našem tržištu. Zvaničan jezik konferencije je engleski, a broj učesnika je ograničen.

NIS grupa angažuje oko 11.000 radnika i jedan je od najatraktivnijih i najpoželjnijih regionalnih poslodavaca čija HR praksa postaje uzor i drugim kompanijama. Kao jedan od vodećih energetskih sistema u jugoistočnoj Evropi NIS teži da i njegovi zaposleni budu lideri u oblastima kojima se bave i da budu u mogućnosti da u potpunosti odgovore na sve zahteve savremenog poslovanja. Zbog toga NIS neprestano ulaže u profesionalni razvoj zaposlenih, a za njihove obuke je samo u 2017. godini kompanija izdvojila oko 200 miliona dinara.

Za svoj „Korporativni univerzitet“, odnosno sistem kontinuiranog učenja, unapređenja menadžerskih i liderskih veština i razvoja karijere svih zaposlenih u skladu sa svetskim standardima, NIS je u 2016. godini osvojio prvu nagradu za Talent management u Srbiji na takmičenju koje je organizovala međunarodna kompanija Stanton Chase International. Osnovni cilj NIS-a je da za svoje zaposlene kreira ambijent u kom će moći da ostvare svoje potencijale u potpunosti. Podršku u proširivanju profesionalnih znanja zaposleni NIS-a dobijaju od vodećih svetskih kompanija poput NExT Schlumberger, Ward Howell, Cotrugli business school, LQ, kao i najboljih domaćih kompanija PricewaterhouseCoopers, KPMG, Menadžment centar Beograd…

Pored toga, NIS svojim zaposlenima omogućava i brojne druge benefite poput stručne prakse u kompanijama Gasprom njeft grupe, savremene elektronske obuke - E-learning treninge, mogućnost za karijerno napredovanje. Takođe, strateško opredeljenje kompanije je da pruži šansu mladim stručnjacima da svoje prve profesionalne korake učine u NIS-u i tu u potpunosti razviju svoje talente i veštine.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...