Intranet portal NIS-a dobitnik specijalne nagrade za korporativne komunikacije

BM

U okviru „Top 50“, godišnjeg izbora za najbolje internet projekte u Srbiji, koji časopisa PC Press organizuje već 21 godinu, specijalna nagrada za korporativne komunikacije dodeljena je internom portalu NIS-a.

Na svečanosti u Skupštini grada Beograda jučesu uručena priznanja za Specijalna nagrada časopisa PC Press. Priznanje za korporativne komunikacije dodeljena je NIS-u za interni portal, koji je ocenjen kao najbolja onlajn dostignuća u 2017. godini.

Priznanje je, u ime Direkcije za interne komunikacije NIS-a primio Nebojša Trajković, ekspert koordinator za onlajn projekte, saopšteno je iz NIS-a uz pojašnjenje da je kompanija u proces izrade jedinstvenog Portala krenula 2009. Godine. Dalje usvajanje komunikacione strategije, kako kažu, drastično uticalo na razvoj Portala i unapređenje internih komunikacija. Jedan od ključnih motiva bilo je upravljanje biznis procesima, dokumentacijom, međusektorskim usaglašavanjima, ali i obezbediti dvosmernu komunikaciju sa zaposlenima i njihov karijerni razvoj.

Pored navedenog, trebalo je obezbediti pristup intranetu svim zaposlenima bez razlike, kao i bez obzira na geografsku lokaciju ili broj ljudi „na mreži“. Kada se uzme u obzir NIS-ova struktura zaposlenih, tačnije veliki broj radnika na terenu, dolazi se do jasnije slike o veličini izazova. NIS je svakako tu priliku želeo da iskoristi i zato je pored personalnih računara uveo Pi-Si kioske, tj. uslužne računare postavljene na određenim lokacijama u kompaniji i na terenu kako bi svi zaposleni mogli da pristupe intranetu u svakom trenutku. Budući da je to jedan od fokusa NIS-a u narednom periodu, kompanija je već započela i rad na pristupu najznačajnijim internim portalima putem mobilnih uređaja, čime je dodatno olakšano funkcionisanje servisa.

Interni portal NIS-a objedinjuje više od 12.000 korisnika i omogućava brzu komunikaciju zaposlenih u Srbiji i regionu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...