Naftaška pomoć nezbrinutoj deci

BM

NIS uručio donaciju Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske ulice.

Predstavnici NIS-a juče su uručili donaciju Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu, jednoj od najznačajnijih ustanova za nezbrinutu decu u našoj zemlji. Donaciju u iznosu od oko milion i sto hiljada dinara, prikupili su zajednički zaposleni NIS-a, dok je kompanija udvostručila sredstva koja su donirali zaposleni.

Novčana sredstva prikupljena za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj biće iskorišćena za kupovinu opreme za video nadzor, koji će biti instaliran u svih sedam objekata ove ustanove u Beogradu, kao i za kupovinu nameštaja, tepiha i toplih podloga za dečije sobe i materinski dom. Donacija NIS-a različitim ustanovama namenjenim zaštiti dece, predstavlja dugogodišnju tradiciju pokrenutu na inicijativu zaposlenih kompanije, sa ciljem da se pomogne i unapredi rad institucija koje su od vitalnog značaja za društvo.

Nis-Zvecanska

„Uvek se trudimo da deca nauče nešto dobro od nas odraslih, ali mislim da i mi možemo da naučimo nešto od njih: da ne zaboravimo da smo jači i bolji kada smo zajedno. NIS-ova velika porodica, na sreću, to još uvek zna. Ova donacija nije bila odluka ili nalog menadžmenta, ovo su zaista srcem i prilozima učinili mnogi zaposleni u NIS-u, zajedno sa nama koji vodimo kompaniju. I želim da znate da nećemo zaboraviti da smo potrebni jedni drugima: mi da budemo tu kad je potrebno, vi da nas podsećate da smo, kada smo sa vama, i bolji i srećniji“, izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a prilikom uručenja donacije.

Aleksandar Antić, ministar Rudarstva i energetike u Vladi Srbije je iskoristio priliku da čestita Međunarodni dan deteta štićenicima Centra i zahvalio zaposlenima i rukovodstvu NIS-a na akciji prikupljanja sredstava za ovu ustanovu.

Nis-Zvecanska

Zoran Milačić, direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine je podsetio prisutne da saradnja NIS-a i ove ustanove traje godinama i da je već tradicionalna i zahvalio zaposlenima kompanije na iskazanoj inicijativi.

Svečanom uručenju donacije su pored rukovodstva kompanije i ministra Aleksandra Antića, prisustvovali štićenici Centra i zaposleni NIS-a koji su mališanima uručili paketiće.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...