Oskar kvaliteta ponovo NIS-u

BM

Za 23 godine, koliko se dodeljuje prestižno priznanje „Oskar kvaliteta“ NIS je dva puta zauzeo titulu apsolutnog šampiona, čime još jednom potvrđuje status jedne od najuspešnijih kompanija, ne samo u Srbiji, već u ovom delu Evrope. U ime NIS-a nagradu je juče primio Goran Stojilković, zamenik generalnog direktora kompanije.

NIS je proglašena apsolutnim šampionom za poslovnu izvrsnost, osvojivši najveći broj poena u istoriji dodele prestižnog poslovnog priznanja „Oskar kvaliteta“, koju dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, uz podršku Privredne komore Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Srbije. U ime NIS-a nagradu je juče primio Goran Stojilković, zamenik generalnog direktora kompanije.

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost, dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na unapređenju i razvoju kvaliteta u Srbiji.

Pri izboru dobitnika ove prestižne nagrade stručni žiri je ocenjivao rezultate organizacije u čak devet oblasti: liderstvo, strategija, ljudski resursi, partnerstvo i resursi, procesi, proizvodi i usluge, rezultati kod korisnika, rezultati kod ljudskih resursa, rezultati kod društvene zajednice  i poslovni rezultati.

Priznanja „Oskar kvaliteta“ dodeljuju se u okviru Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta.

Dobijanjem današnjeg priznanja, NIS je postao prva kompanija koja je za 23 godine, koliko se dodeljuje nagrada, dva puta zauzeo titulu apsolutnog šampiona, čime još jednom potvrđuje status jedne od najuspešnijih kompanija, ne samo u Srbiji, već u ovom delu Evrope.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...