Rumuni nagradili NIS-ov NAFTAGAS Naftne servise

BM

Kćerka firma kompanije NIS, NAFTAGAS Naftni servisi, ogranak u Temišvaru, dobitnik je prve nagrade Trgovinske, industrijske i poljoprivredne komore rumunskog okruga Timiš u kategoriji malih preduzeća u naftno-gasnom sektoru. (foto: Miloš Ivanković, direktor ogranka firme u Rumuniji).

Ogranak kćerke firme NIS –a u Temišvaru NAFTAGAS Naftni servisi dobitnik je prve nagrade Trgovinske, industrijske i poljoprivredne komore rumunskog okruga Timiš u kategoriji malih preduzeća u naftno-gasnom sektoru.

Nagrada je dodeljena za izvrsnost u poslovanju u sektoru uslužnih delatnosti u istraživanju i proizvodnji nafte i gasa za 2015 godinu.

Na svečanosti u rumunskom gradu Temišvaru nagradu je primio Miloš Ivanković, direktor ogranka firme u Rumuniji. Ceremonija dodele nagrada održana je u regionalnom poslovnom centru Privredne komore okruga Timiš, uz prisustvo više stotina zvanica iz poslovnog, kulturnog i javnog života u Rumuniji. Reč je o nagradi koju Privredna komora Timiš već 23 godine dodeljuje vodećim kompanijama koji deluju u tom okrugu na zapadu Rumunije.

Ceremonija dodele nagrada održana je u regionalnom poslovnom centru Privredne komore okruga Timiš, uz prisustvo više stotina zvanica iz poslovnog, kulturnog i javnog života u Rumuniji

Nagrada za NAFTAGAS Naftne servise nova je potvrda da su NIS i njene kćerke kompanije i u regionu prepoznati kao pouzdani partneri i poslovni subjekti koji doprinose ekonomiji oblasti u kojoj posluju. Takođe, ova nagrada je novi podstrek za NIS da ojača svoje prisustvo u regionu i nastavi da bude značajan investitor i poslodavac u svom sektoru.

NAFTAGAS Naftni servisi posluju na teritoriji Rumunije od 2013. godine i do sada su, između ostalog, obavili dva velika projekta seizmičkih ispitivanja na zapadu Rumunije. U zavisnosti od obima i intenziteta projekta, kompanija angažuje i znatan broj kooperanata i radnika. NAFTAGAS Naftni servisi poseduju sertifikat za rad u Evropskoj uniji. Servisni kapaciteti NIS-a poseduju opremu, postrojenja i transportna sredstva koja su neophodna za pružanje usluga u oblasti istraživanja i proizvodnje nafte i gasa. Cilj NIS-a je da poveća prisustvo svojih servisa u okruženju i na međunarodnom tržištu.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...