NIS šansa 2014/2015

BM

NIS I AP Vojvodina potpisali su Sporazum o realizaciji projekta „NIS Šansa 2014/2015“. U okviru programa „NIS šansa“, kompanija je do sada zaposlila više od 660 mladih stručnjaka.

Predstavnici Naftne industrije Srbije i Pokrajinskog Sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova AP Vojvodina potpisali su Sporazum o realizaciji projekta „NIS Šansa 2014/2015“

Sporazumom se utvrđuju međusobna prava i obaveze prilikom zapošljavanja diplomiranih studenata i srednjoškolaca u NIS-u, bez prethodnog radnog iskustva. Sporazum su potpisali Andrej Šibanov, zamenik generalnog direktora NIS-a i Miroslav Vasin, pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

Predviđeno je zajedničko finansiranje i zapošljavanja 84 mladih bez radnog iskustva koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji APV.

Predviđeno je zajedničko finansiranje i zapošljavanja 84 mladih bez radnog iskustva koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji APV. NIS će finansirati ovaj projekat sa gotovo 22 miliona dinara, odnosno 50 odsto sredstava, a isto toliko će izdvojiti pokrajinski Sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

„ Na ovaj način akademci i srednjoškolci dobijaju priliku da odmah po završetku školovanja počnu da rade i nastave svoje stručno usavršavanje kroz praksu u jednoj od najuspešnijih kompanija u Srbiji. NIS sa druge strane dobija mlade i obrazovane ljude, od kojih stvara stručne kadrove, koji su neophodni za uspešno poslovanje svake kompanije“, izjavio je Andrej Šibanov.

U okviru programa „NIS šansa“, kompanija je do sada zaposlila više od 660 mladih stručnjaka.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...