Radijatori greju dok ne otopli

Izvor:   Danas

Produžena grejna sezona u Novom Sadu. Vise od polovine Novosađana zadovoljno radom Novosadske toplane.

Grejna sezona je u Novom Sadu produžena, saopšteno je iz Novosadske toplane. Prema rečima portparolke Novosadske toplane, Ivane Stanimirović, grejna sezona će trajati dokle god bude potrebno.

Novosadska toplana je istovremeno saopštila da je, prema najnovijem istraživanju javnog mnjenja sprovedenom u drugoj polovini marta meseca, ocenjena kao jedno od najefikasnijih javnih preduzeća. Istraživanje agencijske kuće Ninamedia pokazalo je da je više od polovine građana zadovoljno proteklom grejnom sezonom koju su Novosađani od maksimalne ocene 5, ocenili prosečnom ocenom 3,92.

Brzinu kojom su rešavane eventualne havarije na vrelovodnoj mreži 59,4 odsto Novosađana je ocenilo kao veoma pozitivnu, dok se svega 3,3 odsto ispitanika negativno izjasnilo po ovom pitanju. Visokom ocenom od 4,2 ocenjene su i akcije Novosadske toplane nagrađivanja redovnih platiša besplatnim kartama za bazen i klizanje, koju je čak 73,4 odsto ispitanika ocenilo najvišom ocenom.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...