Prolećne temperature štede ugalj

Izvor:   Srna / Nezavisne novine

U Bijeljini je smanjena potrošnja uglja od 20 do 30 odsto zbog viših spoljašnjih temperatura, a potrošačima u čijim stanovima su izmjerene temperaturu ispod 18 stepeni smanjen je dug za februar

U bijeljinskoj Gradskoj toplani od kada su nastupili topliji dani smanjena je potrošnja uglja od 20 do 30 odsto, rekao je Srni Milenko Vićanović, vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća.

„Čim se temperatura poveća u toku dana nema potrebe da grijemo tako da gasimo kotlove od 11.00 do 14.00 časova, dok od 14.00 časova palimo kotlove da bi u toku noći bili topli stanovi“, rekao je Vićanović.

U Gradskoj toplani stiglo je 100 zahtjeva za umanjenje duga za februar, te da je poslata bonifikacija svim potrošačima gdje je bilo osnova.

„Svim potrošačima u čijim stanovima su ekipe izmjerile temperaturu ispod 18 stepeni umanjili smo dug za februar", rekao je Vićanović.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...