Energija - predizborna kampanja

Železare Smederevo - moneta u izbornom marketingu

Vlada Srbije je u četvrtak raspisala javni poziv za kupovinu Železare Smederevo a da bi pripremili tendersku dokumentaciju zainteresovane kompanije imaju rok od svega tri nedelje. Brzina i kratki rokovi otvorili su dilemu, da li je kupac već možda poznat i drži pripremljene papire u džepu, ili je reč o pokušaju da se, pred izbore, demonstrira poslovnost i briga za domaćeg giganta.

Srbijagas –pojas za spasavanje Medoprodukta

Socijalisti iz Subotice najavljuju da će od Srbijagasa, čiji je generalni direktor Dušan Bajatović visoki funkcioner SPS-a, zatražiti da preuzme preduzeće Medoprodukt iz Tavankuta, koje je od pre izvesnog vremena u stečaju. Već su tim povodom pokrenuli peticiju. (foto: radnici Medoprodukta potpisuju peticiju)

Dinkić prepisuje borski recept nerazvijenima

U predizbornoj kampanji Mlađan Dinkić, lider Ujedinjenih regiona Srbije tvrdi da su grad Bor i borski rudnik spašeni zahvaljujući merama Ministarstva ekonomije, koje je on vodio. „Treba svima da damo jednaku šansu i svuda da pokušamo da napravimo preokret, kao što smo uspeli u Boru,“ zaključuje Dinkić. (foto: Mlađan Dinkić i Blagoje Spaskovski, generalni direktor RTB Bora)

Prepucavanja preko žutog bunara

Iako je bušotina u Bečeju zabetonirana u koaliciji sevaju varnice. Čekaju se rezultati analize, koja treba da pokaže zašto je došlo do havarije, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran za erupciju gasa

Prva Prethodna
2/2
Poslednja Sledeća