ZAPOŠLJAVANJE U KOLUBARI

Izvor:   Novosti

Čak 3.554 ljudi se javilo na konkurs Rudarskog basena „Kolubara” za zapošljavanje 30 fakultetski obrazovanih stručnjaka.

Na konkurs za zapošljavanje 30 fakultetski obrazovanih stručnjaka u Rudarskom basenu „Kolubara“ stigle su čak 3.554 prijave! Konkurs je bio raspisan u akciji zapošljavanja „110 najboljih“, „Elektroprivrede Srbije“. Direkciji „Kolubare“ potrebno je pet pravnika i šest ekonomista.

U upravi „Površinskih kopova“ traži se sedam diplomiranih inženjera rudarske, mašinske, elektro, geodetske i geološke struke. Na Površinskom kopu „Polje D“ potreban je po jedan elektro i mašinski, a na „Tamnavi - Zapadnom polju“ tri rudarska i jedan mašinski inženjer. „Tamnavi - Istočnom polju“ potrebna su dva rudarska inženjera. „Kolubara - Prerada“ traži rudarskog i mašinskog, a „Kolubara - Projekt“ građevinskog inženjera.

Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...