BLOK ŠEST TE KAKANJ PONOVO U POGONU

Izvor:   Srna

U Termoelektrani “Kakanj”, nakon 11 meseci zastoja zbog revitalizacije, pušten je u probni rad Blok šest snage 110 megavati što će omogućiti godišnje povećanje proizvodnje za dodatnih 600 miliona kilovat-časova električne energije

U Termoelektrani “Kakanj”, nakon 11 meseci zastoja zbog revitalizacije, pušten je u probni rad Blok šest snage 110 megavati što će omogućiti godišnje povećanje proizvodnje za dodatnih 600 miliona kilovat-časova električne energije, saopšteno je iz “Elektroprivrede BiH”.

Blok šest je u proteklom periodu bio podvrgnut revitalizaciji koja je uprkos veoma teškim vremenskim uslovima uspešno privedena kraju, zahvaljujući upornom radu stručnjaka Termoelektrane “Kakanj” i uz svesrdnu podršku Uprave “Elektroprivreda BiH”.

Revitalizacijom će radni vek bloka biti produžen za još 15 godina.

Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...