Priznanje brokera NIS-u

BM

NIS dobio priznanje Beogradske berze za najbolje odnose sa investitorima

Naftna industrija Srbije dobila je nagradu za najbolje odnose sa investitorima koju dodeljuje Beogradska berza. Stručna komisija Beogradske berze je zaključila da je NIS, u odnosu na prošlu godinu, unapredio informativnost i potpunost izveštaja koji se objavljuju, kao i sam odnos zaposlenih u kompaniji sa investicionom javnošću.

Članovi komisije koji su ocenjivali kompanije na berzi su dugogodišnji bankari, brokeri i finansijski analitičari.

Među kompanijama koje su listirane na Beogradskoj berzi NIS je dobio najvišu ukupnu ocenu prema kriterijumima prisutnosti u javnosti, podataka koji su dostupni na internetu, broju sastanaka sa investitorima… saopšteno je iz ove kompanije.

„Izuzetna mi je čast da primim ovo priznanje u svoje i u ime kompanije NIS. Drago mi je što je investiciona javnost prepoznala naš trud u ovoj oblasti. Među važnim parametrima koji su se ocenjivali su i objavljivanje istorijskih izveštaja, objavljivanje aktuelne i arhive vesti na sajtu, podaci o istorijatu na internet prezentaciji, postojanje grafičkih interaktivnih prikaza kretanja cene akcija i prometa, objavljivanju audio i video zapisa o poslovanju kompanija, kao i osnovnih podataka o menadžmentu kompanija. Sve inovacije koje uvodimo u ovu oblast poslovanja su u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima i standardima korporativnog upravljanja“, izjavila je Jelena Miljuš, menadžer  za relacije za investitorima u NIS-u.

Priznanje je NIS-u uručeno na 12. Međunarodnoj konferenciji Beogradske berze koja je juče održana u Beogradu. Ovo je treća godina zaredom da kompanija dobija priznanje za najbolje odnose sa investitorima.


Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, omalovažavanje, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Web časopis BalkanMagazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Web časopisa BalkanMagazin.

captcha image
Reload Captcha Image...