Rasprodaje kao da nema epidemije

BM

(subota 28.11.2020 - pregled najvažnijih tema na naslovnim stranama u srpskoj štampi)
Rim, 27.11.2020 - tradicionalne gužve u kupovini uz velika sniženja cena na "Crni petak"

Crni petak: 57 umrlo, 245 na respiratoru, 7.780 zaraženih, redovi za lečenje i kupovinu. Srbija među vodećim zemljama po broju zaraženih, korak do policijskog časa.

moda-vencanice-gotje

Beograd, 27.11.2020 - priprema u Muzeju savremene umetnosti povodom otvaranja izložbe "Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve - Žan Pol Gotje"

Rasprodaje važnije od života?

“Redovi za lečenje i kupovinu” objavljuju Novosti. “Crni petak: 57 umrlo, 245 na respiratoru, 7.780 zaraženih”. List navodi da je “Srbija među vodećim zemljama po broju zaraženih, korak do policijskog časa”. Uz to list objavljue fotografije redova isped Infektivne klinike u Beogradu I tržnog centra u Nišu…

“Da li su rasprodaje važnije od života” piše u Politici. “Dr Kon je rekao da je cela Srbija velika bolnica i dodao da se nikako ne može opravdati gužva u prodavnicama i tržnim centrima”.

“Skup popust” piše u tabloidu Alo. “Crni petak će nas koštati novih 100.000 zaraženih”.

“Srbija na ´crnom vrhu´ Evrope po broju obolelih, Ujedinjeni protiv kovida pisali Predragu Konu” objavljuje Danas pod naslovom “Da li ste sada svesni posledica kašnjenja mera dvadeset dana?”.

Blic objavljuje intervju sa Darijom Kisić Tepavčević pod naslovom “Nema čarobne formule, ceo svet, kao i mi, čeka vakcinu”.

“Zaraženo 2.434 lekara” ističe Informer.

“Samo ovako se može zaustaviti: Sledi totalno zaključavanje Srbije” piše u Srpskom telegrafu.

kana-ontario-rasprodaje

Milton, Ontario, 27.11.2020 - tradicionalne gužve u kupovini uz velika sniženja cena na "Crni petak"

Ko su novi crnogorski ministri?

“Krivokapić trećinu vlade u Crnoj Gori dao milovcima” piše u Informeru. “Od ukupno dvanaest ministarstava Zdravko Krivokapić četiri dao kadrovima kooji su direktno povezani sa DPS i Milom Đukanovićem”.

moskva-klizaliste-

Moskva, 27.11.2020 - otvaranje klizališta u Moskvi, ledene površine više od 20.000 metara kvadratnih

Ministarka u svađama

“Svađalica Zorka u ratu sa pola vlade” objavljuje Alo. “Ministarka se javno prepucava s direktorima državnih preduzeća a tajno sa kolegama iz Nemanjine 11”.

mihajlovic-direktori

Beograd, 27.11.2020 - potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, održala je danas sastanak sa direktorom JP za podzemnu ekspolataciju uglja "Resavica" Markom Vukovićem

Profesorka i spomenik

“Profesorka Beogradskog univerziteta u penziji Srbijanka Turajlić, gostujući na televiziji N1, izjavila je da ´monstruozni spomenik Stefanu Nemanji´ treba ukloniti sa Savskog trga, ali i da je to nešto čega se stidi toliko da ´te tragove treba zatreti i skloniti´”, objavljuju Novosti pod naslovom “Profesorka udarila na spomenik, Srbijankino varvarstvo juris na gunj i Nemannjiće”.

studenti-blokada-rektorat

Beograd, 27.11.2020 - nezadovoljni studenti blokirali su ulaz u rektorat, zbog izostanka pregovora o smanjenju školarina

Stanovi sumnje

“Sve više zahteva da se ispita poreklo imovine” piše u Novostima. “Svi stanovi braće Đilas ´kroz sito´”.

“Koliko Gojko Đilas poseduje nekretnina” pita Politika.

“Đilas neće da kaže: ZAšto je vila na Dedinju prodata upola cene? Kako se obogatio njegov brat Gojko?” piše u Informeru.

“Braća tajkuni” piše u Srpskom telegrafu pod naslovom “Đilasov brat samo u kvadratimaima više od 5,5 miliona evra”.

Iseljavanje u Prištini

“Kraj zajedničkog života u Paviljonu E” objavljuje Politika. Priština donela odluku da iseli stanare iz zgrade u centru grada. Među nevoljnicima je i Leposava Stojanović (87)”.

“Muke Leposave Stojanović (87)” objavljuju Novosti. “Teraju me iz stana u Prištini. Nemam kud, ovde sam od 1973.”

kosmet-drva-ogrev-

Srbija, 27.11.2020 - porodicama kojima su sagrađene kuće iz pete faze programa ”Povratak i reintegracija na Кosovu (EU RRК-5)“ Ministarstvo za zajednice i povaratak i Кancelarija Evropske unije na Кosovu podelili su ogrevno drvo

Avionski top na prodaju

“Može luđe od ovoga” pita tabloid Alo pod naslovom “Srbin preko oglasa prodaje top. Oružje kao za terminatora”. List navodi da je “užički advokat M.J. (70) pokušao da za 500 evra utopi oružje koje koriste avionic ´mig 21´. UKP zaplenila top nakon što je njihov čovek glumio kupca”.

Kriminalci i policajci

“Novi detalji afere Krtica” objavljuje Srpski telegraf pod naslovom “Šef policije heklerom štitio kavčane”. List tvrdi da je “istaknuti funkcioner čuvao vođu klana naoružan do zuba I to u službenom policijskom BMW koji je blindiran”

 

 


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...