Novi oficiri Vojske Srbije

BM

(nedelja, 13.09.2020 - pregled najvažnijih tema na naslovnim stranama u srpskoj štampi)
Beograd, 12.09.2020 - predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj promociji najmlađih oficira Vojske Srbije u kasarni “General Jovan Mišković” na Banjici

Vučić: Vojska će štiti vojnu neutralnost. Ako nam se ponovi jul, učenici će opet ostati kod kuće. Novi zakon o ispitivanju porekla imovine odnosi podjednako na sve građane I trebalo bi da je kruna dosadašnjih napora države u obezbeđivanju više pravde.

Novi oficiri Vojske Srbije

Novosti objavljuju reportažu sa svečane promocije mladih oficira Vojske Srbije, uz poruku “Vučić: Vojska će štiti vojnu neutralnost” i “vojnicima bolji standard”. I tabloid Alo donosi na prvoj strani ilustravani izveštaj o ovom događaju a u Politici je pod naslovom “Srbija ima jaku vojsku”.

Preti zatvaranje škola

“Moguće zatvaranje škola” tvrdi Kurir. “Ako nam se ponovi jul, učenici će opet ostati kod kuće!”

Ispitivanje porekla imovine

Politika piše o ispitivanju porekla imovine pod naslovom “Kako dodirnuti nedodirljive”. List navodi kako se “novi zakon o ispitivanju porekla imovine odnosi podjednako na sve građane I trebalo bi da je kruna dosadašnjih napora države u obezbeđivanju više pravde udarom na one sa mnogo novca”.

Sećanje na Banjički logor

Iz “zaboravljenog Muzeja Banjičkog logora” Novosti donose reportažu pod naslovom “Startište našeg naroda krijemo od sebe I drugih”.

Istraživanje govora mržnje

Blic objavljuje “veliko istraživanje o govoru mržnje”  pod naslovom “Dosta”.

Knjiga osuđenog za ubistvo

Tabloid Alo najavljuje izlazak knjige Zvezdana Jovanovića, osuđenog za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića pod naslovom “Zveki oilitičare šalje u zatvor”.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...