Epidemija bukti

BM

(nedelja, 28.06.2020 - pregled najvažnijih tema na naslovnim stranama u srpskoj štampi)
Jammu, 27.06.2020 - Indijci zaštićeni maskama čekaju u redu na razgovor s lekarima o korona virusu

Epidemija bukti, korona u vladi, Sutra nove mere u borbi protiv korone. Danas je Vidovdan.

petkovic-inmemoriam-

Beograd. 27.06.2020 - Legendarni srpski fudbaler i stručnjak Ilija Petković preminuo je u 75. godini

Epidemija

“Epidemija bukti, korona u vladi, spremne nove mere” objavljuju Novosti. “Zaražen ministar Vulin, pozitivna Gojkovićeva. Kragujevac bez svih skupova, očekuje se odluka za Beograd”.

Tabloid Alo dodaje da je i “Marko Đurić u bolnici”.

“Sutra nove mereu borbi protivkorone” najavljuje tabloid Alo pod naslovom “Katanac na noćne klubove”. List doddaje da će “ugostiteljksi objekti verovatno raditi do 23 časa a razmotriće se I ismanjivanje dozvoljenog broja okupljenih u zatvorenom prostoru. Najteža situacija u Beogradu, Kragujevcu I Novom Pazaru. Juče dve osobe umrle od korone”.

Vidovdan

“Dok je Srba biće i Vidovdana i Gazimestana” piše u Novostima u reportaži o “meštanima Gračanice I sela Donja Brnjica na KiM”.

“RAdost I tuga Vidovdana”

Crna Gora

“Puč u Budvi uz suzavac” javljaju Novosti. “U Crnoj Gori sve napetije”.

Žrtve porodičnog nasilja

Blic je naslovnu stranu posvetio spisku imena “ubijenih žena u porodično-partneskom nasilju 2010-2020” pod naslovom “Ova imena ne smemo zaboraviti”. List podseća da je “za poslednjih 10 godina u porodičnom nasilju ubijena 321 žena”.

“Dan s Vučićem”

Kurir, danas besplatno za čitaoce, objavljuje “Jedan dan s Vučićem, o porodici, neostvarenim željama, zbog čega ne spava”. Ovaj tabloid najavljuje svoj novi dizajn I otvaranje TV  kanala.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...