Izmene u Odboru direktora NIS-a

BM

Odbor direktora NIS-a imenovao je za novog člana Pavela Oderova i najavio saglasnost Dragutinu Matanoviću da bude profesionalni konsultant u oblasti geopolitike i geoekonomije u Generalnom sekretarijatu predsednika Republike Srbije.

Kompanija NIS dobila je novog člana Odbora direktora, Pavela Oderova, a predloženo je i davanje saglasnosti Dragutinu Matanoviću, članu odbora da može da bude profesionalni konsultant u Generalnom sekretarijatu predsednika Srbije, navodi se u dokumentima NIS-a objavljenim na Beogradskoj berzi.

Odlukom odbora direktora NIS-a Oderov dolazi na mesto upražnjeno ostavkom Sergeja Papenka.

Kako se navodi u službenoj biografiji Oderov je u JAD “Gaspromnjeft” načelnik Departmana za organizacioni razvoj i rad sa zajedničkim preduzećima.

NIS je zakazao za 15. april vanrednu sednicu Skupštine, na čijem dnevnom redu je i davanje pozitivnog mišljenja članu odbora direktora Dragutinu Matanoviću da može da obavlja druge poslove u Generalnom sekretarijatu predsednika Republike Srbije u svojstvu spoljnog saradnika - profesionalnog konsultanta u oblasti geopolitike i geoekonomije, bez prava potpisa i donošenja odluka.


Upozorenje:

Web časopis Balkan Magazin ne odgovara za sadržaj objavljenih komentara. Sva mišljenja, sugestije, kritike i drugi stavovi izneseni u komentarima su isključivo lični stavovi autora komentara i ne predstavlja stavove redakcije Web časopisa Balkan Magazin.

captcha image
Reload Captcha Image...